Kerajaan Dikatakan Menipu Dengan BR1M

Sedang aku seronok mengular daripada melakukan kerja..
1 apa pun kerja tak jalan hari ni.
tak sihatlah katakan..
tu tak larat nak buat kerja..
duduk jelah depan laptop ni..

dan terjumpa dengan...

RE-Howyeah : August Punya Cerita!

 Sementara korang masih sebuk lagi beraya,

aku sambung lagi segmen  RE-Howyeah dan kali ni August Punya Cerita!

moh kite tengok ea..

usha-usha laa.. :))

Ucapan Selamat Hari Raya


Maaf Zahir Batin kepada semua :)
*simple kan??yang penting iklas.. :))
Published with Blogger-droid v1.7.4

Kemalangan.Tetibe je??


Nak kata fake, mcam real..
nak kata real, macam fake..
ada pakar video sini??
tengok ni...

Saman Ke Duit Kopi??

korang penah kena saman??
tak penah??
1 hari nanti korang akan pernah jugak.. :p

aku taklah terkejut sangat bila tengok benda ni masih berlaku di kalangan polis2 negara kita...
tapi...diaorang sebok kempen anti rasuah sume..
tapi still berlaku jugak benda yang sama..
nengok ni...

Anniversary Company ke Birthday Chairman??

Puas aku pikirkan benda ni..
perlu ke sampai macam ni sekali??
kenapa nampak macam di sanjung2 sangat Chairman tu??
anniversary company or birthday chairman ni??
aku pon kompius..
err....

korang nengok ni...

BicaraSamaAwan Kembali Menulis!

howyeah!
aku nanti-natikan penulisan seorang sahabat aku ni..
tak sabar menunggu sambungan cerita Plastik Jingga 
dan akhirnya..
tweet!tweet!

Ini Cerita Benar!

ni aku nak cerita kat korang...
ada satu mamat ni..kat India..
baru beli motor enjin berkuasa tinggi!
perh!masyuk beb!
orang kampung semua terpegun dengan keshantekan motor tersebut..
lalu owner motor ni pon belagaklah..
gatal kaki n tangan nak buat actionlah konon...
sekali tu....

Misteri Mamat Sepah memutuskan hubungan dengan Nur Syuhada

*ikhsan Google

10 Howyeah Members!

Howyeah!!
10 blog yang patut korang terjah..
kenapa??
sebab dia best~~! :))

thanxs kat Kotak Bulat Buat Segmen ni(sampai sekarang aku pikir..tang mana bulat kotak tu??)

ahah!
ni dia ahli2 kumpulan 10 termasuk aku yang paling burok header dia..ahah!

Tutorial : Cara Mengaktifkan Mobile Template

chait!betul ke tajuk tu??
1st time buat tutorial..
so kalau der salah tolong maafkan ok..??
eheh..

so,teros kepada tajuk..
kepada siapa yang tak tau lagi pe menatang ni, boleh tengok entry aku sebelum ni kat SINI

Semen : Peperangan Antara Blogger


SEGMEN SIMPLE : NASZ CARI BLOG


segmen paling simple..
tak banyak songeh..

suruh follow blog ini lah,blog itu lah,Like fanpage lah..
macam ni kan senang..ramai orang nak join...
simple giler babeng..

aku suke!!
ahaha!

sapa nak join boleh klik header MR Naser tu ok..

maceh!bubbye!howyeah!


Nak nombor telefon awek cun di FB??

korang nak no. tel. awek cun??
aku ada cara dia..
guna facebook jerk..
heheh....
macam mana??

ni aku nak tunjuk...

STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA



chait!
terkena aku..hahah!
ingat der 1 step jerk..
ade pulak step 2..

dan aku diarahkan untuk carik blog yang sama tema warna ngan aku..
err...
tema warna caner ea??
ade ke blog sama tema warna ngan aku??
ni yang payah ni....

tapi aku jumpa jugak blog yang lebih kurang ngan aku...
ni aku kasi tunjuk.. :)

Clash of the Bloggers' Fantasy Team

 
Nama Team : Nokakashichi (M)
Favorite Team : Mancester United

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...