Apabila Berhaluan Kiri..

Salam..
aku t'kejot bile bace artikal nie kat fb mmber aku...
bia betul sampai camtu skali pemikiran die...
cam2lah jd klaw dah sesat xmau tanye...terpesong jaoh...
len kali pakai gps.....
tp kadang2 gps pon leh sesatkan kite...ahahah :D

tp aku x sure die nie muslim or kaper laknat!
papehal pon die nie mmg cukup2lah cilake!

moh kite tgk sket knp aku kte die nie cilake!

RE-Howyeah : Entry Dah Reput Bulan March!

err....
aku sebenarnya tak tau nak buat entry apa..
dan2 pulak aku terfikir nak buat review entry2 lama yang dah lapuk tu balik...
so aku namakan segmen untuk diri aku sendiri ni dengan nama RE-Howyeah
ok ke??hahah :p
so kat sini aku senaraikan 5 entry paling popular bulan march..
ecyeh!

korang nengok jelah ea..

'Vavi' bermaksud 'Pigs'??Pentingnya english education......ahah!

korang ce try g google translate then cube translate 'vavi' 'malay to english'...
ce tngok per yg kuar....
mesti cam nie gak an....??

AL FARABI BAND

Salam,
Al Farabi Band?penah denga x??
ok kali nie aku nak cter sket pasal band nie.....


sbenanyer aku xtau cner nak cter psl band nie..
hahaha....:p
nie der sket artikal pasal dorang..

Santan Terselit!

hahahah jadi pembuka kata...
penah tgk video nie??
yang pernah xperlah..
tp yg blom 2,wajib tegok!
video nie same power ngan video gelimat dulu 2...
hahah..
nah!nengok2!!

Hobi orang Malaysia yang pelik!

Banyak-Banyak kereta,kereta apa boleh bawak paling banyak penumpang??
hah!jawaplah klaw tau...

Awal tahun 2011 klaw x silap aku,
tghri 2 aku tdow,tibe2 member aku call ajak g tgk wayang..
kat Mid Velly katenyer..
oklah..aku ikowt...boleyh tahan r cite Khurafat 2...
dah abes tgk wayang 2,ktorg nak blk..
glah parking krete kat bawah 2...
tibe2 member aku tego..
huik!banyak giler!
ape yg banyak??

Apabila Tandas Bersuara!!

Tandas??
kenapa??
pelik??
ahahah....1 ari 2 an,aku an..pglah 1 cc nie..nak download ceciter...
tetibe pundi kencing aku nie rase cam nak pecah..aku glah toilet..
time seronok tgah tuuttt....
aku pandang dinding,2 yg ternampak menantang nie....

Original Kayu??

Ok.smalam aku lepak kat 1 mapley kat area KL.
Tetibe aku prasan 1 kerusi nie...original kayu katenyer...
tp....
korang tgk n pikirlah sendiri kerusi nie kayu or besi??
ahahahah....

Motif Pegawai SKMM minta Password??

(kisah si hanief si bloger yang brani)
malam tadi aku ter bace tentang artikal nie n aku tgk video die...
t'tbe aku tpke..ape motif pegawai 2 sebenanyer minx password n username c hanief nie??
korg pke2kanlah ea...
jom tengok video...

Ustaz Azhar

Assalamualaikum!
ahah...
korg penah dengar name Ustaz Azhar??
nie aku nak citer sket pasal ustaz.ustaz nie asal dpd Terengganu..korg tgk slank die pon korg dah tau asal ustaz nie an..??heheh....
klaw korang tanye sape sebenanyer ustaz nie..??
die ustazlah..
ahahah.....:D
korang tgk r sendirilah style ustaz nie bg ceramah...
terboek bai!

Indiepretasi

Pernah tau pasal Indiepretasi??
ahah!
nie aku nak cite..sebenanyer bnde nie dah lame...
tp baru arinie aku rajin nak update blog aku,soo aku post jgk r sal mende nie..ner r tau kowt2 ade g yg xtau....
Indiepretasi nie sebenanyer himpunan lagu Tan Sri P.Ramlee yang diberi nafas baru oleyh artis2 terkemuka Malaysia macam :-

Broga Hills


Lame dah x update blog ni.sebok sket ngan hal dunie....
so arinie aku nak share ngan korg psl Broga Hills yg dlu klaw x silap aku name tempat nie Bukit Lalang...
tempat nie boleh tahan gak r advnture..klaw nak nek atas,aku sarankn jgn pkai slipa...abesh slipa korg yg mahal 2...eheh
pakailah pkaian yg sesuai....
lbh kurang sejam gak kowt nak nek atas....
penat gak r..minx nyawe!!ahaha..

ni antara gamba2 yang sempat aku snap kat atas bukit yg penuh ngan lalang 2....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...