REVIEW : Entry Dah Reput Bulan April!

Segmen review ini akan diteruskan untuk setiap bulan..
kesian entry2 aku xder spe nengok..ahaha :p

so untuk bulan April
aku senaraikan 5 entry rating paling tinggi bulan tersebut..
so ini senarai2 tersebut...

Maharaja Lawak Minggu ke 4

Tahniah diucapkan kepada peserta2 Maharaja Lawak!
sayang sekali Alex terkeluar daripada gelanggang...
walau apa pun anda adalah dari kalangan yang terbaik..
lawak Alex bagi aku die menyampaikan sesuatu yang tersendiri...memberi kita pengajaran..

Peningkatan yang positif di tunjukan oleh Amir!
Tahniah aku ucapkan...
camnilah Amir...baru orang nampak terang2 lawak kau an..tahniah2 lagi sekali...
ce tengok persembahan dia minggu ni..

Azan Berkumandang di Gereja!

Di Switzerland kerjaan negara tersebut telah mengharamkan laungan azan di masjid2 di Switzerland kerana mengganggu kenteraman awam katanyalah...

video ni dah lama sebenarnya..tapi aku baru jumpa...2 pon Oh!Media yang post dulu..sory ea Oh!Media,curik cerita sikit..heheheh....

berbalik kepada cerita tadi,orang2 muslim kat sana sanggup buat apa sahaja demi tegakan agama,diorang contohnya macam ni lah!

KL Gangster

Alien Ditemui di Russia!

Hah!
mau percaya ka tamau percaya??
tepulanglah...
tapi video nie besetakan dengan artikal ini

Michael Cohen

Around one month ago this publication reported on a major UFO event that occurred in the region of Irkutsk in Russia's Siberia. Hundreds of villagers saw a huge object, glowing pink and blue, hurtle towards Earth before loudly impacting the ground in a wooded area . The event received widespread coverage in Russia and was reported by Inter-fax, Russia's government news agency (See article here). In the West the event was completely ignored if not deliberately kept from public view.
An enormous team of government officials, including military personal, secret service agents and science ministry officials made their was to the UFO crash site within hours of the event occurring.
Now it seems a video has been leaked onto the Internet showing a dead Alien (see video below), found in the Republic of Buryatia, not far from the site of the UFO crash. Is the alien seen in this video a survivor of that crash who managed to leave the area only to die as a result of Russia's harsh conditions?

Lawak atau tidak??

sedang bosan2 melayari sesawang di NB aku..terjumpa pulak 1 blog ni yang menceritakan tentang lawak Amir Maharaja Lawak.
bukan main kipas lagi  bloger ni mengampu Amir Maharaja Lawak..

aku tak benci Amir,tak benci bloger 2 dan jugak tak benci siapa2...
dengan akal fikiran yang waras ni aku still boleh berfikir dengan keadaan waras..(eccehh!)

korang nilaikan sendiri lawak Amir ni..

Husin,Mon dan Jin Pakai Toncit

Ingat Zombi Kampong Pisang??
Hantu Kak Limah Balik Rumah??
kedua-dua filem ni jadi ikutan masyarakat Malaysia...

Kali ni Husin,Mon dan Pakai Toncit....



macam mana pula dengan cerita ini??
ce tengok trailer die..

The Ghost Must Be Crazy


Maharaja Lawak : R2 Terkeluar??

Nak jadikan cerita,dlu time audition raja lawak aku gi teman member aku terjumpa pulak si kumpulan R2 ni audition sekali dengan member aku. Time tu kat The Mall. Pagi2 buta lagi aku dah kena gegar ngan member aku suruh teman dia g audition. Sampai The Mall dalam pukul 8.30 pagi. Kosong lagi kot time 2. Tapi member aku ni bukan main semangat gila nak g audition. Tapi bukan dapat masuk pun. huhuh...

Masa tu tengah isi borang, aku ternampak mamat 2 ekor nie sebok carik tempat nak isi borang coz meja suma penuh. Last2 yang sorang 2 bongkokan badan dia lagi sorang isi borang. aku pun kesian kat diorang so aku panggil diorang duduk kat table aku. soo dari situ aku kenal diorang(tapi ntah diorang ingat kat aku ker tak..hahah). kitaorang start kenal2 dari c 2.

Pertama kali tengok persembahan diorang rasa meremang bulu roma. Terboek!!
tapi tak sangka diorang boleh masuk final!aku bajet diorang boleh jadi juara,tapi no. 2 pulak. Takpelah takde rezeki an..nak wat macam mana...

Maharaja Lawak mula!aku tak penah jemu tengok diorang punya persembahan.memang menarik!
tapi macam mana diorang boleh terkeluar??
mana pergi fan2 diorang??
lagi sekali diorang takda rezeki.
apa2 pon korang memang TERBOEK!!

Yunk Versi Klantan!

oraite!
kalau aku sebut pasal Kelantan ape korang fikirkan??
apa yang dikaitkan dengan Kelantan??
mesti korang fikirkan Kelantan Serambi Mekah 

Ni ada sikit maklumat pasal Kelantan : 
KELANTAN sejak berzaman dikenali sebagai Serambi Mekah. Ramai penduduk dari kepulauan nusantara datang menimba ilmu agama di Kota Bharu. Ketika itu terdapat puluhan pondok agama di Kelantan. Biar pun era kegemilangan tersebut sudah berlalu, namun gelaran Serambi Mekah tetap utuh. Ia mula disemarak kembali bermula 1990 apabila Kelantan diterajui kepemimpinan ulama. 
nak lagi?klik sini


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...