KL Gangster



Filem terbaru arahan Syamsul Yusof!
korang rasa best tak cerita ni??


Ok,aku cerita sikit pasal filem ni.
Filem ni cerita dia sebenarnya aku pon tak tahu!
hahahah.. :p

ok2, aku ceritalah ni..hee..:D
cerita die berkisahkan sorang yang dulunya gangster tp kena tangkap masuk penjara.
bila dia dah keluar penjara kononya nak insaf,tapi last2 terjebak jugak dengan dunia yang dulu sebab geng2 lain semua carik dia...
apa sebab gangster2 lain cari dia??
macam mana dia boleh kena tangkap??
2 yang kita tak tau..
soo same2 kite nantikan cerita ini keluar!

Ni ada sikit trailer KL Gangster



Selamat Menonton!

Dan akhirnya keluar jugak download link die..
meyh aku kongsi ngan korang ea.. :D

DOWNLOAD LINK

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...