Maharaja Lawak : R2 Terkeluar??

Nak jadikan cerita,dlu time audition raja lawak aku gi teman member aku terjumpa pulak si kumpulan R2 ni audition sekali dengan member aku. Time tu kat The Mall. Pagi2 buta lagi aku dah kena gegar ngan member aku suruh teman dia g audition. Sampai The Mall dalam pukul 8.30 pagi. Kosong lagi kot time 2. Tapi member aku ni bukan main semangat gila nak g audition. Tapi bukan dapat masuk pun. huhuh...

Masa tu tengah isi borang, aku ternampak mamat 2 ekor nie sebok carik tempat nak isi borang coz meja suma penuh. Last2 yang sorang 2 bongkokan badan dia lagi sorang isi borang. aku pun kesian kat diorang so aku panggil diorang duduk kat table aku. soo dari situ aku kenal diorang(tapi ntah diorang ingat kat aku ker tak..hahah). kitaorang start kenal2 dari c 2.

Pertama kali tengok persembahan diorang rasa meremang bulu roma. Terboek!!
tapi tak sangka diorang boleh masuk final!aku bajet diorang boleh jadi juara,tapi no. 2 pulak. Takpelah takde rezeki an..nak wat macam mana...

Maharaja Lawak mula!aku tak penah jemu tengok diorang punya persembahan.memang menarik!
tapi macam mana diorang boleh terkeluar??
mana pergi fan2 diorang??
lagi sekali diorang takda rezeki.
apa2 pon korang memang TERBOEK!!







mungkin kerana persembahan yang kurang menjadi pada minggu ketiga menyebabkan penyingkiran kumpulan R2

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...