RE-Howyeah : Entry Lapok Bulan May!

dia datang lagi...!!
harap korang tak bosan dengan segmen ni..
ahahah! :p
Review Entry terboek bulan May adalah seperti berikut...

Kanak-kanak yang Advance!

Aku terpangil untuk buat entry ni bila aku on9 FB & terserempak dengan satu budak kecik ni..die memang comel!:D
dia sebenarnya adik kepada sahabat aku...

Penah dengar pasal game Ameba Pico??
aku sebenanya bukan minat sangat main game kat FB ni..soo aku taktaulah sangat per benda ni..

Robot Hijau Melawat NB & PC!(Android for NB & PC)


Yeah!
sebelum ni kita ada Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu....
tapi kali ni kita ada Android 3.0!
OS ini adalah percuma...aku rasalah kot...sebab aku install pon free jerk..heheh...

Bosan Dengan interface FB??

Kat sini aku nak tunjuk macam mana nak hilangkan iklan2 yang menyemak kat FB korang 2...
Tapi ingat....korang kena pakai google chrome..gune IE ke Firefox ker..x boleh...sebab application ni untuk google Chrome sahaja...

kalau korang dah install, korang dapat rasa yang internet korang lebih laju,,,tapi tak ketara sangatlah kowt...tapi bagi sapa yang pakai broadband or yang suka download benda pelik2 2 dia akan rasa kalau bukak FB akan lebih laju....

tapi,korang jangan terkejut kalau mula2 login 2 interface bapak gedabak besar..hahah...

Social Memories

Mesti korang tertanya-tanya apa benda ni kan...heheh
Ok!menatang ni sebenanya application untuk FB korang..
application ni ada pie chart kawan korang mengikut bintang zodiac,peratusan like kepada status, siapa korang suka tag dan banyak lagi....penat nak taip..
korang trylah sendiri k...
papehal pon korang tengok dulu preview ni...

Giliran HOT FM fanpages Kena Hack!

Hah!kali ni giliran Hot FM pulak kena hack!
*klik gambar untuk lebih jelas

kalau tak silap aku page ni kena hack dari tengah malam tadi sehinnga sekrang(time aku update entrie ni lah)
lama jugaklah..tapi memang lama pun!hahah
diorang kenalkan diri diorang dengan nama
 RileksCrew+H3x4 Crew+Newbie3vilc063s+Ha¢kin | Cr³w
aku tengok diorang ni macam masuk air pun ada..hahah...
siap suruh orang pergi sembahyang...buat undian samaada nak pulang balik page 2 kat Hot FM ke tidak...
fakta yang menarik diorang ni adalah..dorang sendiri kata dorang belajar kat google macam mana nak hack..

korang tengok sendirilah apa yang sempat aku printscreen ni..

Amir Maharaja Lawak Bikin Hal!

Hah!hal apa amir dah buat ni??

macam biasalah...rumah aku takda astro..aku tengok jelah kat GuaTv..
korang tau first video yang mesti aku tengok dulu,mesti persembahan Amir..sebab aku nak tengok apa lagi yang dia mengarut atas pentas 2...
kalau korang perasan...si Amir ni selalu suruh penonton relex...betul x betul??an an??
padahal dia kat atas pentas 2 yang patut relex...hahaha
amir selalu gak aku tengok yang dia ni macam beborak kat atas ngan penonton...
dia ni nak buat lawak ke nak berborak...??argh!!
dan lagi satu dia ni kalau korang perasan dia ada tredmark dia selain I'am Sorry!!
kalau korang persanlah kan...time mula2 nak buat persembahan kan ada video.....
apa eh??aku pon taktau nak sebut macamana..haha..video yang awal2 sebelum perserta nak buat persembahan 2lah...korang paham kan..??
hahah....
dia ni selalu sebut 
'korang kenal tak??tak kenal??'
'korang tahu tak??tak tahu??'
skali xpalah buat..kalau dah kerap buat,macam meluat pulak aku...

Kematian Osama dipermainkan!

Sesetengah pihak telah mengambil kesempatan di atas kematian Osama Bin Laden...
di dalam video di bawah,menunjukan Osama ditembak dan dikencingkan di atas mayatnya,Osama juga di rogol oleh sekumpulan babi sambil Obama besukaria....
aku tak sokong sapa2..tapi video ni macam satu penghinaan terhadap Islam...
ce tengok video ni...

Oh! Media Network Kena Hack??!!

Oh! Tidak!!!
3 Mei 2011 Oh! Media Network dan Oh!2 yang lain milik Khai Hassan kena hack??
member aku datang dari Perak yang bagitau aku...bukan main semangat lagi dia cerita..hahahah..
patutlah aku tak tau sebab time 2 aku tengah nyenyak tidur..member aku kata dalam pukul 5.30 pagi tadi...
harapanlah nak bangun mengadap FB...

Denga jer cerita 2 aku terus search google...rupanya dah blambak blogger lain update pasal benda ni..aku pon taknak ketinggalan jugak lah kan..heheh....
soo aku sempatlah ambik printsreen dpd diorang 2..pinjam ea abang2 blogger...eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...