Bosan Dengan interface FB??

Kat sini aku nak tunjuk macam mana nak hilangkan iklan2 yang menyemak kat FB korang 2...
Tapi ingat....korang kena pakai google chrome..gune IE ke Firefox ker..x boleh...sebab application ni untuk google Chrome sahaja...

kalau korang dah install, korang dapat rasa yang internet korang lebih laju,,,tapi tak ketara sangatlah kowt...tapi bagi sapa yang pakai broadband or yang suka download benda pelik2 2 dia akan rasa kalau bukak FB akan lebih laju....

tapi,korang jangan terkejut kalau mula2 login 2 interface bapak gedabak besar..hahah...




soo aku takmo cerita banyak...korang boleh install application 2 kat sini


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...