Robot Hijau Melawat NB & PC!(Android for NB & PC)


Yeah!
sebelum ni kita ada Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu....
tapi kali ni kita ada Android 3.0!
OS ini adalah percuma...aku rasalah kot...sebab aku install pon free jerk..heheh...


ok..
kat sini aku nak bagi sikit review




Rupa Destop anda ketika anda menggunakan Android 3.0


nah!cantek tak..??cantek bukan??hahah



korang tak payah sediakan ruang yang banyak untuk install android ni..
tak payah nak buang os lain..guna tumbdrive pon boleh install..
yang ada cdrom, boleh install kat cd...

tapi ia taklah boleh dijadikan main os...kalau nak buat suka2 bosan2 bolehlah...
kalau korang nak tau maklumat lanjut & try Android 3.0 ni..
korang leh klik SINI

8 comments:

Fairuz Hamzah said...

nice lah . dah mcm mac os dah .

NoKaKaSHiCHi (M) said...

tau xper..tp aku rse bnyak lg yg kne updrade...

Fairuz Hamzah said...

nape pulak ?

NoKaKaSHiCHi (M) said...

kaw trylah gune..bnyak lg kurang.....aku pon xtau nk ckp cner..haha

NuSaNa NoSa 91 said...

pernah dgr gak sal android ni, tp takut nk guna.. tehehehehee~ ^_^

sergeant keroro said...

macam best jek. hehehe xD

NoKaKaSHiCHi (M) said...

nusana nosa 91 : xyah takot..robot nie x mkn orang..hahaha..boleh try..install..klaw xnak pkai,leyh uninstall..:D

NoKaKaSHiCHi (M) said...

sergeant keroro : try bro..something yg baru..tersa pc 2 cam tblet plak..hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...