RE-Howyeah : Entry Lapok Bulan Jun!

dan entry2 bulan ke 4 aku hidup sebagai blogger ni..
entry dah mula banyak..
daripada seminggu 1 or 2 entry jer aku buat..
tapi bulan nie hampir setiap hari aku de entry..
maklumlah..makin senok berblogging
ahaha...
so jom nengok entry2 terboek aku bulan Jun!

Khairi Jamaluddin diugut Bunuh!!

26 JUN 2011 yang lepas aku telah menghadirkan diri ke KLIA untuk mengiringi salah seorang sukarelawan yang akan ke Gaza...nak buat apa??
melanconglah...hahahah...
terdiri daripada ahli2 politik badan2 NGO dan lain yang turut serta...
temubual juga telah diadakan oleh pihak2 media masa..

aku pon sempat rakam part yang KJ kata beliau telah di ugut...

Jackass Star Dies In Car Crash







Kenal mamat ni??
nilah dia Ryan Dunn yang mate togel kata ran dun..aku ingat sapalah tadi dia citer..hahaha
mana datang mamat ni??

Pernah Tengok Jackass??
paling latest skarang Jackass 3.5





Lagi SKMM cari pasal!

Sekat muat turun percuma

ISU cetak rompak yang membelenggu karya seni tempatan umpama barah yang tiada penawar. Permasalahan ini berterusan tidak kira produk muzik atau filem menjadi mangsa pada pihak tidak bertanggungjawab.
Jika suatu ketika dulu, cetak rompak hanya membabitkan filem atau album lagu tiruan, kini selari dengan perkembangan teknologi maklumat, muat turun lagu secara haram di Internet makin berleluasa.
Pengerusi Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM), Norman Abdul Halim berkata, masalah ini perlu dibendung lebih serius dengan usaha kerajaan melakukan sekatan pada laman sesawang yang menyediakan perkhidmatan pada pengguna untuk dimuat turun lagu tempatan secara percuma.

Katanya, peranan RIM mengadakan sidang media khusus ini sebagai tanda sokongan persatuan terhadap usaha kerajaan menerusi Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mengambil tindakan terhadap penjenayah alam siber ini.


Wordless Wednesday #2 : SESAK



Published with Blogger-droid v1.7.2

Anonymous Menghantar Gelombang Ke-2!!


nama mereka telah popular sekarang..
siapa tak tau 2 kira aku nak bagi taulah ni..hahaha :D
Gelombang serangan kedua akan bermula 4 Julai 2011
dan target mereka adalah www.pmo.gov.my.

sebelum ni aku tak penah buat entry pasal diorang..
tak tau kenapa aku malas nak buat entry pasal dorang..hahaha...

ini adalah surat amaran daripada Anonymous

Crew Sergeant Keroro!

ingat lagi entry pasal segment Sergeant Keroro Cari Krew Baru??
dan akhirnya Nokakashichi HowYeah!! telah menjadi antara 100 crew terbaru Sergeant Keroro..


Sergeant Keroro Cari Krew Baru


Sergeant Keroro?? 
kalau korang nak tau.. aku slalu singgah blog dia..entry dia totaly best kowt.. (ayat mengampu :p) 

so aku dah buat entry ni kira aku dah join an Sergeant Keroro?? heheh...:D 

harap2 sempat lagilah nak join segment nie..huhuhu

sesapa nak join boleh klik header alien kat atas 2...hahah:p

ok!bubbye!!

[CONTEST ]: ANDA BAGI GAMBAR, PRINCE BAGI RM50


Hadiah !!!
Setiap Kategori akan mempunyai 3 pemenang :

Tempat Pertama : RM50 + Barang Sponsor
Tempat Kedua : Hadiah Misteri Dari Sponsor
Tempat Ketiga : Barangan
p/s..hadiah akan bertambah lumayan jika ramai yang menyertai dan ramai sponsor

Apa Menatang ni??

malam tadi tengah syok2 hisap rokok kat depan rumah..nampak 1 kusutan kertas....
betul ke kusutan??hahaha..asalkan korang paham dah lah kan...
Aku pon gatal tangan pegi ambik kertas tu..
manelah tau kot2 ade lubang kerja baru...kontrak dengan KayPi pon dah nak habis ni...

rupa rupanya...
*klik gambar untuk lebih jelas
nilah yang aku jumpa..cebisan kertas untuk budak2 kecik belajar.....

Burung Marah Serang Bumi!


Tipulah kalau korang tak tau per menatang kat atas ni..
biasa korang main kat iphone, ipad, tablet,android, smartphone2 lain & pc kan..
tapi kali ni burung ni betul2 marah kat hok 2..
sampai terkeluar daripada screen lcd or led anda 2...
tak pecaya??
tengok ni!

Abang Besar Mahu Saman Kongsi dan KL Gangster!!

Antara korang mesti dah tengok kan cerita ni??oklah not bad omputeh kata....
tapi yang tak sedapnya...ada pulak nak saman dorang ni....siapa nak saman diorang ni dan kenapa??
ce tengok petikan kat bawah yg aku curik 2..hahaha....

 

SKMM??diorang buat apa??

Buat apa??
mungkin sesetengah korang dah tau pasal benda ni...
sebenarnya aku nak tulis entry ni semalam..
tapi aku busy sikit..hehehe...
ok!kepada yang belum tahu...pihak SKMM telah mengarahkan untuk menyekat website2 yang membolehkan anda transfer file..macam korang download movie,mp3,app semua 2 lah...
tapi tak semua website...

ni aku tunjuk sikit yang mana tak jelas...

Oh! Media FM berjaya dirampas!!

Ingat lagi Entry pasal Indonesia serang Malaysia??
akhirnya RileksCrew berjaya mengambil alih page Oh! Media FM!
tapi pihak RileksCrew memberi denda kepada Admin Oh! Media FM kerana cuai..
ahahah!boleh plak cam gitu kan..

*klik gambar untuk lebih jelas


*klik gambar untuk lebih jelas

*klik gambar untuk lebih jelas


papepon tahniah kepada RileksCrew kerana berjaya mendapatkan kembali page tersebut!

Indonesia Serang Malaysia!

Haapee??
hah!2lah....
setelah Oh!Media Network,Hot FM,Linda On...kini giliran Oh!Medai FM pula...
tapi kali ni page tersebut telah di hijack bak kata admin Oh!Media Network oleh orang indonesia...

Apa lagilah diorang tak puas hati ngan kita ni??aku pon tak paham..
kita layan diorang kat sini bukan main baik lagi...
ini balasan diorang kat kita??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...