Contest : Banner/Header saya cantik


Syarat Penyertaan :

  1. Korang mesti copy banner contest kat atas tu, lepas tu letak dalam entri penyertaan korang.
  2. Letak juga banner blog korang yang kreatif dan cantik tu dalam entri tersebut. Size bebas. 
  3. Kalo tak ada banner, nak letak header pun kami terima, ikut suka korang, kami nak tengok kreativiti dan makna-makna tersirat disebalik benda-benda tu (hasil karya korang) berkaitan dengan blog korang. hehehe.. mesti ada kaitan betul tak? tak kan letak suka-suka je :)
  4. Letak tajuk entri korang : Contest : Banner/Header saya cantik
  5. Cerita skit dalam entri korang pasal Banner/Header yang memberi makna kepada blog korang.
  6. Ajak la sesapa kengkawan blogger korang kalo diorang nak join. dan link kan ke blog ni.
  7. Hantar link entri korang kat dalam comment entri ni sebelum 11.59PM 27 June 2011
  8. Nak Follow blog ni di alu-alukan (Tiada paksaan) *Dalam hati ckp, tak follow disqualified!!*
  9. Nak Like Fanpage FB adamainaa dan CamfrogFM juga dialu-alukan (Tiada paksaan)
  10. 3 Pemenang akan dipilih, tempat pertama ,kedua dan ketiga. Dan penyertaan akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan. hehe. saya cuma ada 40 followers. so bagitau la sape2 yang nak join. 
  11. maklumat lanut boleh klik header di atas
Ok!aku rasa macam nak join contest ni walau pon aku tau yang aku tak kan menang
sebab apa??
korang tengok ni..



hape yang ada kat header aku nie??hahaha
takpalah kan..nak memeriahkan lagi contest nilah kononya..
so aku join jugak...:D

MAKSUD TERSIRAT DAN TERSURAT 
  • nampak simple tapi ada maksud tersendiri. penah denga Nokakashichi sebelum ni??tak pernah kan..aku sorang jer yang pakai..hehehe
  • Howyeah??pemangkin semangat aku supaya terus berusaha dan tidak mudah putus asa.
  • nampak macam ganas sikit kan header ni??kan kan kan..??heheheh..tapi bila digabungkan dengan background blog aku yang warna warni macam hape ntah ni..korang boleh teka aku ni macammana...muka ganas macam header tapi mempunyai hati yang ceria macam backgroun blog aku ni..kan kan??hahaha
cukuplah kot syarat2 contest ni kan??
ok!!bubbye!!macehh!!howyeah!!

4 comments:

Encik JI said...

:) JI support contest ni, tapi takde header yg cntik. hehe. BTW, tertarik ngn jackass blakag tu. huhu

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hahah..dorang awesome weyh!x leh ikot otak gler dorang...huhuh..
join jelah..header aku pon bapak buruk gler...tlong2 bloger adamainaa 2 jerk..ade rezeki menanglah..hehehe

Encik JI said...

mmg awesome pn..ak br je tgk header dak2 ni..mmg cool. hehe

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

nak dbandingkn dgn aku..hampeh..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...