Jackass Star Dies In Car Crash







Kenal mamat ni??
nilah dia Ryan Dunn yang mate togel kata ran dun..aku ingat sapalah tadi dia citer..hahaha
mana datang mamat ni??

Pernah Tengok Jackass??
paling latest skarang Jackass 3.5










aku terima berita yang mengejukan daripada kawan aku sorang ni...
aku search google baru aku jumpa artikal ni..
dah siap translate lagi tauk..
penat aku bace omputeh panjang2..
belit2 lidah aku..hahaha..




Ryan Dunn
salah satu bintang yang melanda menunjukkan "Jackass," telah meninggal dunia dalam kemalangan kereta di Pennsylvania.Polis berkata West Chester asli adalah satu daripada dua orang terbunuh dalam kemalangan kereta satu di Chester County awal pagi Isnin. The kemalangan maut berlaku dua kali pada kira-kira 2:38 pada 322 Route berhampiran Pottstown Pike di Barat Goshen Township.Sebelum kemalangan itu dipercayai Ryan Dunn kali terakhir dilihat pada itu Barnaby di West Chester bersama-sama dengan rakan dan penumpang beliau, 30 tahun Zachary Hartwell Barat Chester.Menurut laporan polis yang diperolehi oleh CBS Philly, Ryan telah memandu 2007 Porsche 911 GT3 beliau apabila ia terhempas ke dalam kawasan hutan dan terbakar. Kedua-dua Dunn dan Hartwell meninggal dunia akibat kecederaan yang mereka berterusan dalam kemalangan itu.Polis percaya kelajuan mungkin menjadi faktor penyumbang dalam kemalangan tersebut.Menurut gosip selebriti laman web TMZ, hanya beberapa jam sebelum kapal yang pecah Dunn telah dengan rakan-rakan di bar di West Chester di mana beliau telah naik gambar sendiri dengan minuman di tangan ke akaun Twitter, namun pada masa ini terdapat jika ada perkataan alkohol memainkan peranan dalam kemalangan itu.Ryan Dunn adalah yang terbaik dikenali sebagai pemberani dan konco Bam Margera dari dalam aksi yang popular dan gurauan MTV siri televisyen "Jackass" yang telah difilemkan di rantau Chester Barat. Pelbagai "Jackass" filem diikuti bersama-sama dengan realiti lain menunjukkan seperti "Viva La Bam," "Homewrecker" dan beberapa filem bebas.MTV balas terhadap berita kematian Dunn itu melalui Twitter: "Kami amat sedih dengan pemergian seorang anggota keluarga MTV itu, Ryan Dunn hati dan pemikiran kami dengan kawan-kawannya dan keluarganya.."Dunn baru-baru ini muncul di premier musim panas melanda permainan NBC show "Saat Untuk Menang Ia" dengan salah seorang rakan kongsi suka berolok-olok beliau Steve-O, bermain untuk amal.Beliau kini berkhidmat sebagai tuan rumah hadir baru G4 itu "Membuktikan Bawah," yang memulakan kerjaya 14 Jun.The West Chester-kawasan penduduk baru sahaja menyambut hari lahirnya pada 11 Jun. Dunn adalah 34.Peminat oleh puluhan muncul di tapak kemalangan kereta pada petang Isnin."Saya telah bertemu Ryan mempunyai banyak masa. Dia seorang yang hebat. Dia selalu berbual dengan anda. Dia akan bukan sahaja tamparan anda di luar seperti mana-mana selebriti akan," kata Joshua Lizasuain.Kawan lama dan rakan-rakan Johnny Knoxville pemberani tweeted "Hari ini saya hilang Ryan Dunn abang saya. Hati saya keluar untuk keluarga dan Angie kekasihnya. RIP Ryan, I love you buddy."Pada ketika ini ia tidak jelas sama ada alkohol memainkan peranan dalam kemalangan itu.West Goshen Township polis sedang menyiasat.


aku jumpa kat SINI


nak tengok Jackass??ni aku  bagi link,klik SINI
ok bubbye! :D. 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...