Jackass 3D & Jackass 3.5











berbalik kepada entry Jackass Star Dies In Car Crash aku 2..
nie aku nak bagi link kat korang yang belum tengik lagi cerita yang tak masuk dek akal ni..

AMARAN KERAS!! kepada sesiapa yang lemah semangat,ibu2 mengandung,yang bajet2 pembersih,dan seangkatan waktu dengannya anda diharap tidak menonton cerita ini..


kita tengok sikit dulu trailer dorang ni..



JACKASS 3D

JACKASS 3.5

apa macam??boleh tengok ke tak boleh tengok??
kalaw boleh ambik link ni..

Download Link
JACKASS 3D : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4


JACKASS 3.5 : Part 1, Part 2

sebelum 2!!
link ni aku ambik dekat http://www.ddmf.biz/.
so, papehal korang boleh rujuk kat sana..
lagi satu aku nak bagi tau...
kalau SKMM carik korang..
pandai2lah jawap sendiri k..
aku share jer ngan korang mana yang free..
hehehe..ok!
bubbye!maceh!! :D


Published with Blogger-droid v1.7.2

5 comments:

sergeant keroro said...

haha, macam best. XD

Anonymous said...

seram mehh~~

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

yg 1st ngan 2nd lg best..huhuh

hamzah ian said...

aku tgh mengandung nih...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

ok xyh tengok..tkow ifect kt kandungan kaw..hahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...