SKMM??diorang buat apa??

Buat apa??
mungkin sesetengah korang dah tau pasal benda ni...
sebenarnya aku nak tulis entry ni semalam..
tapi aku busy sikit..hehehe...
ok!kepada yang belum tahu...pihak SKMM telah mengarahkan untuk menyekat website2 yang membolehkan anda transfer file..macam korang download movie,mp3,app semua 2 lah...
tapi tak semua website...

ni aku tunjuk sikit yang mana tak jelas...


*klik gambar untuk lebih jelas

tapi yang aku tau..time aku post entry ni..website2 terseebut still boleh diguna pakai..
soo korang cepat2lah download apa yang korang nak download..mungkin lepas ni dah tak boleh dah...heheh...

aku pelik jugak..kenapa diorang tak block website2 yang tak senonoh 2....??
kan lagi baik dan berfaedah...
tapi korang cayalah cakap aku..dia block semua website kat atas 2..datanglah website2 baru gantikan tempat2 diorang yang kat atas  ni...hahaha...

bila dikuat kuasa 2 aku tak pasti...
yang aku denga bagi pengguna P1 ada website di atas dah x boleh masuk...
harap2 takdalah jadi..
aku sayang warezz-bb 2..banyak bende aku dpt kat sne..
hehehe....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...