Hati-hati ketika berada di KL 9.7.11 Kerana....

sebab apa??hehehe..
ni aku nak citer nie..
rakan serumah aku dah sediakan senjata untuk ke KL esok..
aku tak join dia sebab aku tak terer menembak mcam dia
sebab dia memang di upah untuk tembak orang...
keja aku tengok jer dia packing barang2 siap2 then tarok tepi pintu rumah..
hee...:D
so, kepada sesiapa yang berangan nak jadi hero esok boleh lah carik member aku ni..
baru tau korang hero ke zero..hahaha :p

nie aku tunjuk sket menatang apa yang dia nak bawak esok..




nilah barang dia..seram kan..
tau tak pe menatang ni??
macam sniper kan dalam 2..
heheh..
beware lah korang esok ea..

ok!
macehh!bubbye!howyeah!!

PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!

6 comments:

sergeant keroro said...

ape tu?? hahaha XD

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

peralatan memebr aku untuk tembak orang..hahaha

pha is said...

stail la...

Encik JI said...

seram2. hahaha

shiela said...

alah,button kat tabs ats skali sebaris dgn button share and next blog tu awk.page blog saye buat hal agaknye.haha

Fathiah Hamim said...

erkk takut pulakk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...