Juvana The Movie

Tipulah kalau korang tak tau cerita ni..
kalau rumah korang takda tv mungkin ya..
hahah..


Berita baik yang aku nak sampaikan ni untuk penggemar drama bersiri Juvana yang ditayangkan di tv3.
Juvana The Movie akan Menanti anda!

tak Pecaya??
nengok nih!


tapi yang kurang bestnya bagi aku,hero dia bukan mamat bertahi lalat 2 lagi..
cikgu Zakiah pon bukan yang dalam drama tu lagi
halamak..
ilang feeling aku...

Tapi botak still orang yang sama...
sama2 kita nantikan! :D

PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!

4 comments:

sergeant keroro said...

yeke? mesti tengok :P

Noh Kodiang said...

citer movie nih lebih kurang cam drama versi kompak la...taktaw lagik jadik camana...kena tengok jugak nih...hehehe

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

yup...! mesti kene tgk wlupon hero die orang lain..hahah

an nyek said...

walaweh...!! ni gua fedap nie..gua nak daim yg taik lalat tu..cikgu zakiah pon takde??? aduh...nadia ank mak cik kantin takde jgk?? mmg ak boikot la...hehe...takde la, kene tengok gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...