Kecewa Dengan Malaysia!


Belum lawan Liverpool lagi dah buat Masalah diorang ni..
kadang2 aku rasa cam kelaka...
tulah sapa suruh masuk salah tempat...
tapi kadang2 aku pikir..tak patutlah buat camtu kan...
kita orang Malaysia..yang pergi bangga2kan team luar tu buat apa...
bialah orang nak pakai baju apa sekali pon....
ada ke patut......




korang rasa patut ke macam ni??
tak payahlah nak bangga2kan team luar sangat..takda kaitan pon dengan korang...:)

ok!
maceh!bubbye!howyeah!!



PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!


5 comments:

aMira~ said...

betol.at least law minat team lua pon.xpyh la nak pki wana merahh je time arsenal ritu..kcian m'sia.

lilypelangi said...

aku suka liverpool .


go MALAYSIA go ! :D

lilypelangi said...

cian ak tgk orang tuh T.T

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hahaha..tulah pasal...
masing2 x seda dorg tu sume orang malaysia..huhuh

Dzarief Zuhdi said...

aritu aku pegi game asenal aku pakai baju chelsea kot.. haha.. tapi sebab takut tuka la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...