Live - Gara-gara Bersih 2.0



Kesesakan teramat terok dari The Mines Menuju ke MRR2!
Ni Polis buat roadblock lah ni..argh!!
1jam stengah untuk 1km, memang berbaloi!

PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!

Published with Blogger-droid v1.7.2

9 comments:

misz myza said...

giler tertekan kalo mcm ni...

sergeant keroro said...

hehe, nice!

roadblock di mana-mana :p

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

mmg habes tetekanlah nie...
1jam lbh untuk 1km..perh!

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

@ sergeant keroro : jalan nak masuk kl sume der roadblock...hape po x bleyh...

Anyyss Shuhaimi said...

woah!mujur takde pape urusan kat KL setakat ni..

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

kadang2 orang lain pnye psl kte ikot ssh..
hadoyai...

Anonymous said...

polis yg bwt roadblock asal ko salahkan bersih plak??sape suh die bwt roadblock?klo ko xnk berjuang utk negara ko sndri ko punye pasal..bg aku xdhal la stakat jammed ni..x ternilai langsung dgn nk menunjukkan perasaan ki8te pd negara

Anonymous said...

polis yg bwt roadblock asal ko salahkan bersih plak??sape suh die bwt roadblock?klo ko xnk berjuang utk negara ko sndri ko punye pasal..bg aku xdhal la stakat jammed ni..x ternilai langsung dgn nk menunjukkan perasaan ki8te pd negara

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

chait!
terjebak aku dengan anon nie..
ahah!

"polis yg bwt roadblock asal ko salahkan bersih plak??sape suh die bwt roadblock?"

kaw tnye aku ke der??
hahah!!
nie jwapan kaw kepada roadbock tu ke soalan??
jwapan or pertyaan kaw nie melambangkan peribadi kaw...

then kaw ckp aku xnk berjuang untuk negara??
hahah!!

nie lg klaka..
klaw berjuang untuk negara untuk join benda2 mcm tu...bukan aku...
klaw stakat kaw join bende tu kaw nak bangge kaw silakan..

org lain lg besa pengorbanan dia untuk negara dpd kaw tp xder heboh mcm puak2 kaw yg tepekik telolong atas jln lastly x jd ape...
itu kaw kate berjuang untuk negara??
hahahah!

ok!
klaw kaw bace komen aku nie..
aku nak tnye kaw..
apa yg kaw perjuangkan??

tunjukan diri anda wahai sahabat... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...