Pemikiran yang Jauh Lebih baik daripada Kita : BERSIH 2.0

seronok BW tadi terjumpa 1 artikal nie..
aku jumpa kat SINI

pemikiran pakcik nie lebih jauh jauh lebih baik daripada kita..
anda boleh befikir seperti ini??


dan


"tanya diri kau apa bakti kau pada negara?jangan tnya negara berbakti pada diri kau"
so, apa pendapat korang..??
orang yang duduk tepi jalan boleh befikir macam tu tak kan kita tak boleh pikir secara rasional??
renung2kanlah.. :D

ok!
Maceh!Bubbye!Howyeah!

PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!


15 comments:

Berry Bee said...

haha...PAKCIK TERBAEK!

Berry Bee said...

da tgk da!
PAKCIK TERBAIK!
PAKCIK LAGI PANDAI PKIAQ DARI DEPA NU...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

@Berry Bee : sapa depa nu??hahah :D

GaRy™ said...

fuhh... tabek spring la kat pacik ni... sepatutnya org2 macam beliau la yang pegang parti2 politik.. baru mantap...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

lps nie pujuk dia buat parti..huhuh :D

misz myza said...

dh tgk... hmmm.. ade betul ape yg dia ckp...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

mmg betul pon myza.. :D

Encik JI said...

aku xleh nk tgk video tu. hehe. intenet xbpe best mlm ni

schaze zainn said...

ade betul juga.

uncle ni selalu memerhati parti politik skrg dats y die pandai mengulas :)

Fathiah Hamim said...

ehh post sama! =)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

Encik JI : hahah..xpe..tgu besoklah..huhuhu

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

schaze zainn : tu bagi kita..tapi bagi pihak bersih dorag kata lain... :D

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

Fathiah Hamim : ha'alah same..tp kte buat dlu..kte menang! :p
hahaha :D

Berry Bee said...

riri : depa nu la....yang BERSIH ya amat...

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

riri??kaw knl aku ke??hahah :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...