SEGMENT : Saya Punya Lagi Best!

teringin nak buat segment!
hahah...
dapat or x sambutan segment ni belakang cite..
yang penting aku mencuba untuk buat pertama sekalinya!!
heheh.. :D

SEGMENT INI TELAH DITUTUP!!
SYARAT DAN TERMA
  1. Buat Satu Entry yg bertajuk SEGMENT : Saya Punya Lagi Best! dan copy banner kat bawah ni dan link kan ke entry aku ni.
    sorry kalau banner aku tak cantik..heheh :D

  2. dalam entry 2 anda besertakan sekali tajuk dan link entry korang yang paling best/menarik/superb dan seangkatan dengan nya yang anda ada.
  3. tinggalkan di ruangan komen di bawah entry ini :-
    Link Entry  Saya Punya Lagi Best! :
    Tajuk Entry Paling Best :
    Link Entry Paling Best :
  4. ni paling senang syarat dia. sila folow blog aku supaya apa yang aku update senang korang nak tau.
  5. Segment ini last skali korang boleh submit pada 31 July 2011 / 11:59:59 PM dilanjutkan kepada Lepas Subuh 1 August 2011 HARAP MAKLUM! . ok tu jerk! :D
ok selesai tugas korang..dan kini tugas aku pula nak kasi korang pnye entry 2 femous! :D
kalau x femous 2 aku mintak maaf banyak2 lah kat korang sebab aku dah sedaya upaya untuk menolong.. :D

aku akan tayangkan entry Paling Best korang 2 selama seminggu secara berperingkat.

kat sini aku nak mintak tolong kat korang sama2lah kita promote segment ni.
aku perlukan sokongan daripada korang untuk segment yang pertama aku ni..
heheh....

Ok!
Maceh!Bubbye!Howyeah!! :D

*segment ini akan dibatalkan serta merta jika tidak mendapat sambutan.(ayat ugut)

31 comments:

kotak bulat said...

wah~ menarik2... heheheh

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

mari2.. :D

sergeant keroro said...

hehe, nanti usha XD

ir yien 9897 said...

gila blogger member aku nie..

wah cayalah paat .. :)

go..go..go... rifaat :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

thanxs geng!
marilah join..xyah kne baya pon.. :D

Radsmil Nasir said...

nice...^^..

ir yien 9897 said...

Awak saya join segemen awak..
kalau ada yang salah sila tunjukkan :)

http://yien9897.blogspot.com/2011/07/saya-punya-lagi-best.html

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hanxs yien..cume tajuk entry paling best kaw xderk.. :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . Tia baru buat entri segmen . kih3x . nanti ada masa join ye . btw , thanks invite :)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

dah bace entry 2.. nice :D
x slh an klaw join yg nie jugak an..
heheh :D

Haslinda Ariffin said...

hai..
i follow u jugak..
thanks tau follow blog i..

perfect life z said...

ok SIAP...hehehe

http://arenakehidupanku.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

thanks jemput

mimi_atia said...

http://mimiatia.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

tajuk:kisah cinta kita
link tajuk: http://mimiatia.blogspot.com/2011/06/kisah-cinta-kita.html

Bui Junaidi said...

terima kasih sudi jemput..insyaallah ada kelapangan bui buat yer..lama lagi tarikh tutup..hehe..bui suka buat last minit..*_*

BuD@k B@Ru BL@J@R said...

Tx Coz Promote~ :p

ni link segment ni: http://misscloud1437.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

ni pulak tajuk entry sy yg x berapa nak best : "10 Signboard Yg Lucu =P"

ni link entry tu : http://misscloud1437.blogspot.com/2011/07/10-signboard-yg-lucu-p.html

Oklah.. Gudluck mempromote... ^^V

NA said...

Saya persembahkan

Link Entry Saya Punya Lagi Best! :SEGMENT : Saya Punya Lagi Best!
Tajuk Entry Paling Best :Berhati-hati Pasal Mimpi Dipatuk Ular Hitam
Link Entry Paling Best :Berhati-hati Pasal Mimpi Dipatuk Ular Hitam

Lebih lanjut boleh tengok pada blog saya
Pencarian Jiwa Diri Saya

Anonymous said...

hi..
sy pon t'tarik nk join contest awk.ni 1st time sy join contest,so klu ade slh slp tlg la tnjukkan kt sy blogger hingusan ni k..

link n3 saya punya lagi best : http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/07/saya-punye-lagi-best.html
tajuk n3 paling best : kegatalan tangan saya tetibe..
link n3 paling best : http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/07/kegatalan-tangan-saya-ni-tetibe.html

btw..salam kunjungan..nice blog..

farhana isteri fakri said...

ni link die..
http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/07/kegatalan-tangan-saya-ni-tetibe.html

lilypelangi said...

lau sy punye entri takde yg best cmner ? haha

Tyntha Lana said...

Salam sichi, lana dah buat,yeay! hehehe.

Link Entry Segmen:
http://lianapm2.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Tajuk Entry poyo lana:
Malam Pertamaku.. *_*

Link Entry poyo lana:
http://lianapm.blogspot.com/2011/06/malam-pertamaku.html

TQ sichi :)

ana raisya said...

nak cube masuk hihi...
Link Entry Paling Best :
http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html


erm cam x best plak link ni..huhu....
cube je la

admin said...

http://kle-peq.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Effa CuRio said...

okay join..

Link Entry Segmen:
http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-punya-lagi-best.html


Tajuk Entry Paling Best :
Happy Father's Day
Justin Bieber My World Tour Live in Malaysia

Link Entry Paling Best :
http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/06/happy-fathers-day.html
http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/04/justin-bieber-my-world-tour-live-in.html

sorry sebab bagi dua entry.. sebab rasa dua2 best.. hehehe..

TQ!!~ =)

Famili Ceria said...

dah join...tq sebab invite

Link Entry Saya Punya Lagi Best! : http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html


Tajuk Entry Paling Best : Tempat Yang Dilarang Untuk Anda Kunjungi.


Link Entry Paling Best : http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/tempat-yang-dilarang-untuk-anda.html

asri (asrirayrock) said...

siap join....

Link Entry Saya Punya Lagi Best! :http://asrirayrock.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Tajuk Entry Paling Best :Gilo Ekor ke perrrr

Link Entry Paling Best :http://asrirayrock.blogspot.com/2011/07/gilo-ekor-ke-perrrr.html

mate saya bulat said...

MSB juin taw :D


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Izzati Alina said...

da join!!!

Link Entry Saya Punya Lagi Best! : http://izzatialina.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

Tajuk Entry Paling Best : Bangga sgt ke masuk U?

Link Entry Paling Best : http://izzatialina.blogspot.com/2011/07/bangga-sgt-ke-masuk-u.html

sergeant keroro said...

bro, gua join. gudluck ! XD

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/07/plan-no-399-saya-punya-lagi-best.html

tajuk : ragam blogger

link entri : ada dalam entri tu :P

Abu Huzaifah said...

hehe.. nak join.. kap ngh usha... huhu

Santri T.P.I.N.I said...

salam ramadhan... wah, best dapat join segmen ni. Terima kasih yer..

Link Entry Saya Punya Lagi Best! : http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html


Tajuk Entry Paling Best : BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Link Entry Paling Best : http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Dzarief Zuhdi said...

Salam bro... wa join lu punya segmen yer. :D

Link entry
http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

tajuk entry ter-best: Band music bloggers

link entry ter-best:
http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/band-muzik-bloggers.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...