Sony Ericsson Xperia X10 Updated!!

Finaly Sony Ericsson endahkan jugak mogokan kami di forum mereka supaya keluarkan update Android OS 2.2 dan 2.3 untuk X10...
akan tetapi...mereka ceriakan kami pada mulanya dengan...

*klik gambar untuk lebih jelas

3.0.1??
bia betul..tak kan teros update 3.0 Honeycomb??
aku pon seronok lah an..3.0 bai..sapa x seronok??!!
sebelum ni X10 pakai 2.1 jerk...kali ni tros naik 3.0..
perh!

tapi bila dah siap update sume...
apesal macam 2.3 jerk??
aku checklah version dia kat setting..
betullah tu 2.3...
chait!
nipu aku Ericcson ni..
haram jadah!

tapi nasib baiklah diorang buat jugak Android 2.3...
aku baru cadang nak tuka Xperia ARC..
huhuh :p

kepada sesape yg belum update lagi Xperia X10 korang..
bolehlah pergi check kat PC Companion korang atau klik SINI

ok tu jerk nak citer! masa takde ni..
agak busy sket arini.. :))

Maceh!Bubbye!Howyeah!!


Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

sergeant keroro said...

hp aku murah T.T

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

Keroro : Amik x8 ok gak per..murah pon murah..brulah bleh BlogDroid...ahahah :p

Cik Jannah said...

haha. tak mampuuu nak belii ~

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

xpe..plan2 kayoh org kte..bli fon nie pon simpan gaji 3 bulan..ahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...