Tahniah Malaysia!!





Tahniah aku ucapkan kat player2 Malaysia yang mampu bertahan sehingga ke minit.....
er aku tak ingat...rasa dah nak abes jugaklah....
tapi free kick Drogba pulak buat kacau..
padahal ta gol 2...
kalau tak boleh seri dengan Chelsea...ahah :D

kepada yang tak tau lagi keputusannya..
Malaysia 0 - 1 Chelsea

apa yang aku nampak dari game ni...
posisi pertahanan adalah terbaik...!!
cume tengah dengan penyerang kureng siket...
kalau defend Malaysia ni digabungkan dengan tengah n penyerang Raja Gopal punya budak..
aku rasa memang tiptop team Malaysia ni...

ok tu jerk!
aku still tak puas ati lagi ngan gol Drogba tu..
aku nak repeat kat PES!!
heheh..

ok!
Maceh!bubbye!howyeah!!

PESANAN TUAN TANAH!!
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!


4 comments:

farhana aka isteri fakri said...

tahniah malaysia..bgus lak team ni kan..mampu t'thn lm sgt.2 pon gol yg agak mengelirukan..

sue perbs.. said...

yeah.. tahniah msia. wlupun kalah.. hehe

Berry Bee said...

alar...gol kesian jerk kat chealsea 2...kung malu lak...

leeya abdul said...

memang tak puashati la tgk game mlm tadi. mcm training je dorunk tu. tapi Noka, mmg gol la. lepas sikit je dr garisan gol tu. adoihh! rugi Malaysia. semoga mutu bolasepak m'sia semakin cemerlang lepas nih. amin.y.a

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...