Tips untuk anda!(sambungan Teka-teki #2)

ehem!ehem!
teka teki nombor 2!!
hahah!
dah lebih 24 jam aku rasa teka teki 2 ada kat blog aku..tapi masih belum ada yang berjaya menjawap....
hah??tak prasan??
teka teki tu ada kat SINI


terima kasih kat korang yang bersusah payah menjawap tetapi tak betul2 jugak..
takpe..cuba lagi ok! :D

ni aku nak bagi tips sket kat korang...
jangan terpedaya dengan ayat pada teka teki itu..
cuba anda berfikir di luar kotak..
paham kan apa maksud aku??
jangan berfikir benda yang tersurat sahaja.
cuba anda fikirkan apa yang tersirat di sebalik teka teki itu..
hehehe..

ok tu jer tips dia!
selamat mencuba! :)

maceh!bubbye!howyeah!

PESANAN PENAJA
Jom Join Segment Saya Punya Lagi Best!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...