10 Howyeah Members!

Howyeah!!
10 blog yang patut korang terjah..
kenapa??
sebab dia best~~! :))

thanxs kat Kotak Bulat Buat Segmen ni(sampai sekarang aku pikir..tang mana bulat kotak tu??)

ahah!
ni dia ahli2 kumpulan 10 termasuk aku yang paling burok header dia..ahah!


biring menaning


cunmelecun


♥ ninie azriena ♥




Kisah Farah Alias

ok tu semua adalah ahli kumpulan aku..
dah terjah diorang sume??
rajin2kan sebab blog diorang best2!
pastu sume baek ati..
ce try follow diorang..
nanti diorang mesti follow korang balik.. :p
tak caye ce try tengok..
betol ke tak cakap aku...:)

sorry kat ahli kumpulan aku sebab tak sempat aku nak review sorang2 sebab aku kesuntukan masa...
nak buat esok takot tak sempat..

tapi aku dah terjah semua blog..
memang boek lah!
kebanyakan semua adalah blog pribadi..luahan perasaan..n macam2 lagi..
tapi ada 1 blog dalam kumpulan 10 ni..
aku tak taulah blog dia nak citer pasal apa..sume ada..
tamak giler dia ni...
tiba2 aku nyampah pulak ngan dia..
nak tau sapa??
jom usha2 diorang..
korang dapat teka aku bagi adiah.....
heheh!

dan lagi 1!
aku terjumpa 1 blog yang dah bongkar rahsia aku..
dia tau sume detail aku..
nama penuh aku..befday aku...
orang panggil aku apa..
ni yang buat aku teruja ni
dia betul2 mastalah!
stalker!
ahaha :p

ok tu jerk!

maceh!bubbye!howyeah!

4 comments:

ninie_azriena said...

ninie ke yang tamak ?? haha (n_n)

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

hahah!bukan lah.. :)

Dayanqphrofile said...

jalan2 sini cari my kembar yg sama tema..hahahah....lebih kurang la colourful,follow u..follow me back yah...salam ramadhan

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

miraedo92 said...

salam ziarah..kte xsame la..btw,nice bl0g~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...