Tutorial : Cara Mengaktifkan Mobile Template

chait!betul ke tajuk tu??
1st time buat tutorial..
so kalau der salah tolong maafkan ok..??
eheh..

so,teros kepada tajuk..
kepada siapa yang tak tau lagi pe menatang ni, boleh tengok entry aku sebelum ni kat SINI


ada bertanya kat aku macam mana nak buat..
so kali ni aku nak tunjuk macam mana caranya..
hee.. :)

ok 1st skali
*klik gambar untuk lebih jelas

pergi ke Dashboard,klik Setting

2nd
*klik gambar untuk lebih jelas  

dah masuk Setting, klik pula pada Email & Mobile

3rd

*klik gambar untuk lebih jelas  

akan keluar Mobile Template dan tick pada Yes,..........
dan scroll ke bawah klik save..

Ok siap!

harap ia membantu.. :)

maceh!bubbye!howyeah!

3 comments:

an nyek said...

em...moblie template tu ape function die...sori x tau =)

Gen2Merah said...

terima kasih ya atas perkongsian ini..

salam singgah... salam kunjung mengunjung.. and salam persahabatan ye..

Ikhlas ~Gen2Merah~

Nurnajwa said...

Ok dah buat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...